Over ons - crew.nl

Over ons

Welkom bij CREW.NL

Wist u dat onze allereerste Adventure Store al sinds 1987 bestaat. En dat onze winkel in Delft vrijwel alles biedt op het gebied van Outdoor en allerlei artikelen heeft voor uw avontuur.

Wij beschikken over een groot assortiment aan wandelschoenen, functionele kleding, rugzakken en allerlei andere zaken die u nodig heeft op uw reizen. Onze klanten waarderen met name onze kwaliteit, service en ons groot assortiment aan topmerken zoals bijvoorbeeld Lowa, Hanwag, Meindl, Fjäll Räven, The North Face, Lowe Alpine, Jack Wolfskin, Black Diamond, Bynolyt.

Wij helpen u graag door u op een deskundige manier persoonlijk advies te geven over onze producten en een goede service te verlenen. Op deze manier hopen wij dat u de weg naar onze winkel in de toekomst wederom moeiteloos weet te vinden. Een persoonlijke benadering en de wensen van onze klanten vervullen staan bij onze medewerkers bovendien hoog in het vaandel!

Indien u vragen heeft dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Of kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel.

Onze winkel is 6 dagen in de week geopend en online zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar.

Begin alvast met uw avontuur in onze webshop!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »