Black Diamond Spot 325 Headlamp

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Tussen 1 en 3 werkdagen
Black Diamond Spot 325 Headlamp
 
Voor middernacht of ochtendpatrouilles of gewoon grote klimdoelen die verder gaan dan daglicht, heeft de Black Diamond Spot325 325 lumen, nu gehuisvest in een kleiner, efficiënter ontwerp.
 
Met een nieuwe, compacte behuizing is de Spot325 opnieuw ontworpen met een lager profiel voor een betere balans en is ergonomischer voor extra comfort.
De gebruikersinterface bijgewerkt door een tweede schakelaar toe te voegen voor eenvoudige selectie van de lensmodus. 
Bovendien zorgt de bijgewerkte optische efficiëntie niet alleen voor helderder licht met meer piekintensiteit, maar bespaart het ook de levensduur van de batterij die u nu eenvoudig kunt volgen met een batterijmeter met zes instellingen en drie LED's met drie LED's. 
 
De Spot325 biedt ook perifere verlichting voor activiteiten van dichtbij, zoals sorteren van spullen, koken of lezen in het kamp en het heeft een IPX8 waterdichte behuizing. Met de functie Brightness Memory kunt u het licht met een gekozen helderheid in- en uitschakelen zonder terug te keren naar een standaardinstelling. Bovendien zorgt de PowerTap-technologie van de Spot325 voor directe instellingen voor aanpassing van de helderheid.
 
Specificaties:
 
Gewicht met batterijen:  86 g (3,0 oz)
 
Max afstanden:  [Hoog] 80 m: [Gemiddeld] 60 ​​m: [Laag] 8 m
 
Max. Brandtijd:  [Hoog] 4 H: [Gemiddeld] 8 H: [Laag] 200 H
 
IPX-classificatie:  IPX 8
 
Batterijen:  3 AAA (inbegrepen)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »